USM TERIMA DANA BANGUN PENYELIDIKAN AIR BAWAH TANAH KAMPUNG SG. CAWANG - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
IPOH, 2 Jun 2017 - Universiti Sains Malaysia (USM) terus diberi kepercayaan memperkasakan program komuniti apabila menerima sumbangan dana daripada Lembaga Air Perak (LAP) Malaysia bagi membangunkan penyelidikan sumber air bawah tanah untuk penduduk pedalaman Kampung Sg. Cawang, Teluk Intan, Perak.