PROGRAM SINGGAH SAHUR BERSAMA KOMUNITI SANTUNI WARGA EMAS DAN PETUGAS PERAWATAN PESAKIT - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
KUBANG KERIAN, 11 Jun 2017 - Seramai 35 orang warga emas di Rumah Seri Kenangan diraikan dalam Program Singgah Sahur Bersama Komuniti yang dijayakan oleh Briged Sukarelawan Pelajar Universiti Sains Malaysia (USM) Kampus Kesihatan dengan kerjasama Bahagian Hal Ehwal Pembangunan Pelajar dan Alumni.