PROGRAM SALAM SAHUR DEKATKAN PELAJAR DENGAN MASYARAKAT - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
PULAU PINANG, 5 Jun 2017 - Program Salam Sahur 2017 Universiti Sains Malaysia (USM) seperti tahun-tahun sudah pada bulan Ramadhan, membuka peluang kepada sukarelawan pelajar dan staf bersama-sama menzahirkan semangat kesukarelawanan membantu golongan gelandangan yang memerlukan perhatian masyarakat.