PENGURUSAN TERTINGGI SOKONG KEMPEN ‘BERMULANYA DI SINI AKU BERHENTI…’ - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
USM, PULAU PINANG, 31 Mei 2017 – Tarikh 31 Mei pada setiap tahun, seluruh dunia meraikan World No Tobacco Day atau Hari Tanpa Tembakau Sedunia dan pada tahun ini, Universiti Sains Malaysia (USM) melalui Pusat Sejahtera dengan kerjasama Pusat Racun Negara dan Pusat Islam menyambutnya dengan melancarkan kempen ‘Bermulanya di Sini Aku Berhenti…’.