NAIB CANSELOR SERU WARGA KAMPUS JADI KHAIRA UMMAH - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
USM, KUBANG KERIAN, 11 Jun 2017 - "Ramadhan ialah bulan yang mana Allah menyediakan peluang yang seluas-luasnya untuk umat Islam menjadi insan yang bertakwa iaitu insan yang terbaik atau khaira ummah," demikian kata Naib Canselor Universiti Sains Malaysia (USM), Profesor Datuk Dr. Asma Ismail.