MENDALAMI ERTI KEPIMPINAN GLOBAL HINGGA KE BENUA EROPAH - KHAIRUL HAFEZ YUNUS - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
PULAU PINANG, 13 Jun 2017 - Pelajar Universiti Sains Malaysia (USM), Khairul Hafez Yunus@Hamid (mailto:Yunus@Hamid), 23, yang telah mewakili USM ke Global Leadership Programme anjuran Majlis Bekas Wakil Rakyat Malaysia (MUBARAK) dan Kementerian Pendidikan Tinggi (KPT) Malaysia di London bulan lalu berkata, program ini memberi pendedahan menyeluruh berkenaan dengan aspek kepimpinan dan bagaimana mengasah bakat kepimpinan bagi menghadapi persaingan dan cabaran global pada zaman globalisasi kini.