KAMPUS KESIHATAN USM TERIMA ANUGERAH EMAS ‘LEAN MANAGEMENT’ - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
KUBANG KERIAN, KELANTAN, 8 Jun 2017 – Kampus Kesihatan Universiti Sains Malaysia (USM) mencipta sejarah tersendiri apabila dianugerahkan Pengiktirafan Emas ‘Lean Management’ atau Pengurusan Kejat oleh Perbadanan Produktiviti Malaysia (MPC). Pencapaian ini adalah hasil dari pembentangan dan penilaian bagi tujuh projek yang memberikan impak kepada pelanggan serta penjimatan kos yang ketara.