USM TERIMA PELAWAT DARIPADA UNIVERSITY OF GRONINGEN BELANDA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
USM, PULAU PINANG, 22 Mei 2017 - Universiti Sains Malaysia (USM) terus menjadi tumpuan pelawat antarabangsa apabila menerima kunjungan rasmi daripada University of Groningen, Belanda yang diwakili oleh Pengurus Program Asia Tenggara, Tim Zwaagstra.