USM DAN UPSI BEKERJASAMA UNTUK INTERNET MASA HADAPAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
TANJUNG MALIM, PERAK, 16 Mei 2017 – Universiti Sains Malaysia (USM) melalui National Advanced IPv6 Centre (Nav6) bekerjasama dengan Fakulti Seni, Komputeran dan Industri Kreatif, Universiti Pendidikan Sultan Idris (UPSI) untuk membuka peluang kedua-dua pihak berkongsi kepakaran dan melaksanakan projek kerjasama antarabangsa seperti ERASMUS+ khususnya dalam bidang Future Internet atau internet masa hadapan.