USM ANTARA LIMA UNIVERSITI AWAM TERBAIK ANUGERAH KELESTARIAN KAMPUS HIJAU 2017 - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
SERDANG, SELANGOR, 25 Mei 2017 - Universiti Sains Malaysia (USM) bersama empat lagi Universiti Awam (UA) Malaysia telah terpilih menerima Anugerah Kelestarian Kampus Hijau 2017 bersempena dengan Konvensyen Kelestarian Kampus Hijau 2017 yang berlangsung di Universiti Putra Malaysia (UPM) di sini kelmarin.