SAMBUTAN HARI KEPELBAGAIAN BIOLOGI ANTARABANGSA: USM RAI SUMBANGAN MOHAMED HANIFF DAN TERIMA GERAN PENYELIDIKAN RM8,000 - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
USM, PULAU PINANG, 22 Mei 2017 - Hari Kepelbagaian Biologi Antarabangsa hari ini disambut secara sederhana di Universiti Sains Malaysia (USM) melalui Pusat Pengajian Sains Kajihayat (PPSK) dengan penganjuran majlis penyampaian Anugerah Mohamed Haniff kepada para penerima yang cemerlang dalam bidang Biologi.