PRETTY BOY JADIKAN DRAMA KOREA POPULAR DI MALAYSIA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
USM, PULAU PINANG, 19 Mei 2017 – Drama korea menjadi begitu sinonim dalam kalangan penonton di negara ini khususnya kaum wanita dan antara faktor utamanya adalah kerana faktor pelakon lelaki yang ditampilkan adalah tampan atau dalam istilah lebih tepat, pretty boy.