NOOR ATHIRAH TERIMA ANUGERAH GEMILANG MEDIA AKRILIK - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
ALOR STAR, KEDAH, 23 Mei 2017 – Noor Athirah Md Ghazali, pelajar tahun 2, jurusan seni halus di Pusat Pengajian Seni Universiti Sains Malaysia (USM) dinobatkan sebagai penerima Anugerah Gemilang bagi kategori Cat Minyak dan Akrilik dalam Pertandingan Kedahku Indah 2017 yang diadakan baru-baru ini.