FATIN RANGKUL ANUGERAH OLAHRAGAWATI MASUM 2016, ULANGI PENCAPAIAN TAHUN LALU - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
KOTA SAMARAHAN, SARAWAK, 20 Mei 2017 - Fatin Nurfatehah Mat Salleh, 26, mengulangi pencapaian cemerlangnya pada tahun lalu apabila menerima Anugerah Olahragawati Majlis Sukan Malaysia (MASUM) tahun 2016 menjadikan beliau menerimanya buat 2 tahun berturut-turut dalam satu majlis yang diadakan di Universiti Malaysia Sarawak (UNIMAS) hari ini.