DELEGASI PAKISTAN HASRAT JALIN KOLABORASI BERSAMA DALAM BIDANG PERUBATAN DAN PERGIGIAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
USM, PULAU PINANG, 24 Mei 2017 - Universiti Sains Malaysia (USM) sekali lagi mengukuhkan hubungan antarabangsa apabila menerima kunjungan hormat daripada CMH Lahore Medical College and Institute of Dentistry, Pakistan yang diketuai oleh Rektornya, Profesor Dr. Syed Afzal Ahmad.