CENPRIS USM TERUSKAN KERJASAMA DENGAN JASA KKMM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
PULAU PINANG, 18 Mei 2017 – Universiti Sains Malaysia (USM) melalui Pusat Penyelidikan Dasar dan Kajian Antarabangsa (CenPRIS) meneruskan kerjasama dengan Jabatan Hal Ehwal Khas (JASA), Kementerian Komunikasi dan Multimedia Malaysia (KKMM) dengan penandatanganan Perjanjian Geran Penyelidikan untuk fasa yang kedua hari ini.