USM TERIMA LOJI JANAKUASA BIOJISIM DENGAN TIGA JENIS PENGGAS - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
NIBONG TEBAL, PULAU PINANG, 16 Mei 2017 - Universiti Sains Malaysia (USM) diharap menjadi peneraju dalam bidang Tenaga Boleh Baharu (TBB) dengan penerimaan loji janakuasa biojisim yang bakal menjadi tumpuan para pelajar serta penyelidik dari seluruh negara.