USM CEMERLANG JUARAI BOLASEPAK MAKSAK 2017 - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
PULAU PINANG, 15 Mei 2017 – Kehebatan pasukan bolasepak Senior dan Veteran Universiti Sains Malaysia (USM) terserlah apabila kedua-dua pasukan muncul johan dalam kategori masing-masing pada Kejohanan Bolasepak Majlis Kebajikan Dan Sukan Anggota-Anggota Kerajaan Malaysia (MAKSAK), peringkat negeri Pulau Pinang yang berlangsung di Padang Sukan USM baru-baru ini.