OASIS 2017: PELUANG STAF TONJOL BAKAT SENI KREATIF - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
USM, PULAU PINANG, 14 Mei 2017 – Pameran seni OASIS 2017 yang diadakan baru-baru ini sedikit sebanyak memberi peluang dan ruang buat warga staf Pusat Pengajian Seni, Universiti Sains Malaysia (USM) menonjolkan bakat seni kreatif mereka untuk tontonan umum.