KEUNIKAN 5 PROFESOR PPSF ADAKAN SYARAHAN UMUM PELANTIKAN DALAM SATU HARI SERTA PERTUKARAN MOU ANTARA USM DAN 9 INSTITUSI PENDIDIKAN INDONESIA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
USM, PULAU PINANG, 16 Mei 2017 - Pusat Pengajian Sains Farmasi (PPSF) Universiti Sains Malaysia (USM) hari ini mengadakan Syarahan Umum Pelantikan Profesor dengan keunikan tersendiri melalui penampilan 5 orang profesornya dalam majlis yang berlangsung sepanjang hari ini.