JERAYAWARA UniTP ORANGE BOOK ZON UTARA BERLANGSUNG DENGAN JAYANYA DI USM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
PULAU PINANG, 11 Mei 2017 – Jerayawara University Transformation Programme (UniTP) Orange Book: Strengthening Academic Career Pathways and Leadership Development, Zon Utara, telah berlangsung dengan jayanya di Auditorium Murad Mohd Noor, Sains@USM (mailto:Sains@USM), Universiti Sains Malaysia (USM) di sini baru-baru ini. Hampir 180 staf akademik yang terdiri daripada pensyarah USM serta wakil dari Universiti Utara Malaysia (UUM), Universiti Malaysia Perlis (UniMAP) and Universiti Teknologi MARA (UiTM) menghadiri jerayawara tersebut.