HOSPITAL USM TERIMA MESIN RAWAT KANSER TEKNOLOGI TINGGI, KOMITED BERI RAWATAN BERTARAF DUNIA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
KUBANG KERIAN, 14 Mei 2017 - Hospital Universiti Sains Malaysia (Hospital USM) terus berada di hadapan dalam teknologi perubatan apabila dilengkapi dengan dua mesin yang berspesifikasi tinggi dalam merawat penyakit kanser.