HARI TERBUKA FARMASI BERI PENDEDAHAN MAKLUMAT UBAT-UBATAN KEPADA MASYARAKAT - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
USM, PULAU PINANG, 11 Mei 2017 – Pusat Pengajian Sains Farmasi (PPSF) Universiti Sains Malaysia (USM) menganjurkan Karnival Hari Terbuka Farmasi dalam usaha menyalurkan maklumat tentang kebenaran dan kesahihan tentang aspek pendidikan kepenggunaan produk farmaseutikal yang semakin berleluasa secara atas talian kebelakangan ini.