USM TERIMA PENILAIAN POSITIF BAGI MyRA 2016 - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
USM, PULAU PINANG, 4 Mei 2017 – Sesi penilaian Universiti Penyelidikan melalui instrumen Malaysia Research Assessment (MyRA) bagi tahun 2016 yang dijalankan untuk Universiti Sains Malaysia (USM) selama dua hari berakhir hari ini mendapat maklum balas serta laporan yang positif dari keseluruhan panel penilai.