USM MUNCUL NAIB JOHAN KEJOHANAN FUTSAL MAKSAK 2017 - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
PULAU PINANG, 1 Mei 2017 – Universiti Sains Malaysia (USM) berjaya muncul naib johan dalam kejohanan futsal Majlis Kebajikan Dan Sukan Anggota-Anggota Kerajaan Malaysia (MAKSAK) yang berlangsung di Kompleks Sukan Azman Hashim USM, hari ini.