PENCAPAIAN USM DIPERTINGKATKAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
PULAU PINANG, 4 Mei 2017 – Pencapaian Universiti Sains Malaysia (USM) akan dipertingkatkan lagi mulai sekarang dan pada masa hadapan dengan Gaya…USM serta ‘by design’ dan bukan lagi ‘by chance’.