PAKEJ ARKEOPELANCONGAN DIBUKA UNTUK ORANG RAMAI - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
USM, PULAU PINANG, 4 Mei 2017 – Pakej arkeopelancongan yang ditawarkan oleh Pusat Penyelidikan Arkeologi Global (PPAG) Universiti Sains Malaysia (USM) telah dibuka secara rasmi untuk kunjungan orang ramai bermula 1 Mei 2017.