NAIB CANSELOR LAWAT PUSAT PENGAJIAN PENGURUSAN USM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
PULAU PINANG, 8 Mei 2017 - Naib Canselor Universiti Sains Malaysia (USM), Profesor Datuk Dr. Asma Ismail hari ini meluangkan masa mengadakan lawatan ke Pusat Pengajian Pengurusan USM. Beliau yang disambut oleh staf-staf akademik dan pentadbiran diketuai Dekannya, Profesor Dr. Fauziah Md Taib telah membincangkan beberapa perkara dan perkembangan semasa berkaitan pusat pengajian berkenaan.