MINGGU KERJAYA@PPIK BANTU PELAJAR JADI GRADUAN YANG DIINGINKAN INDUSTRI - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
USM, PULAU PINANG, 4 Mei 2017 - Menyedari pentingnya menghasilkan graduan yang diinginkan industri, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (PPIK) Universiti Sains Malaysia (USM) dengan kerjasama Persatuan Ilmu Kemanusiaan telah mengadakan program Minggu Kerjaya@PPIK pada (mailto:Kerjaya@PPIK pada) 2 hingga 5 Mei di Foyer C24, PPIK.