MD. SALLEH YAAPAR ANTARA PENERIMA ANUGERAH PERDANA DI MAJLIS ANUGERAH BUKU NEGARA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
PULAU PINANG, 3 Mei 2017 - Ombudsman USM, Profesor Dato' Seri Dr. Md Salleh Yaapar kelmarin menerima Anugerah Perdana bagi Penyelidik Sastera dan Budaya Melayu Prolifik bersama dengan 9 lagi penerima di Majlis Anugerah Buku Negara dan Pengumuman Calon Anugerah Telenovela 2017.