MALAYSIAN BRAIN BEE CHALLENGE TARIK MINAT PELAJAR DALAMI BIDANG NEUROSAINS - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
KUBANG KERIAN, 3 Mei 2017 – Malaysian Brain Bee Challenge (MBBC) 2017 melabuhkan tirai apabila tamat pusingan akhir yang diadakan di Dewan Kuliah 4, Pusat Pengajian Sains Perubatan (PPSP), Universiti Sains Malaysia (USM) Kampus Kesihatan hari ini.