MALAM ANEKARAGAM DISAMBUT MERIAH - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
USM, PULAU PINANG, 2 Mei 2017 - Malam Anekaragam yang ke-25 anjuran Persatuan Kebudayaan India (PKI) Universiti Sains Malaysia (USM) disambut dengan meriah sekali di Dewan Tuanku Syed Putra (DTSP) baru-baru ini.