BANGKIT DARI KEGAGALAN – ELWIN RAJ RANGKUL JUARA DAN ANUGERAH - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
KUBANG KERIAN, 5 Mei 2017 - Tiada istilah mengalah dalam kamus hidup membawa Elwin Raj, 17 tahun, pelajar tingkatan lima Sekolah Menengah Kebangsaan Seri Bintang Utara, Kuala Lumpur bergelar juara sekaligus mencipta rekod peribadi apabila turut dinobatkan sebagai penerima Anugerah Al-Biruni dalam pusingan akhir ‘Malaysian Brain Bee Challenge (MBBC) 2017’ yang diadakan di Universiti Sains Malaysia (USM) Kampus Kesihatan pada 2 - 3 Mei yang lalu.