WARGA USM RAIKAN KEDATANGAN BULAN RAMADHAN BERSAMA-SAMA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
USM, PULAU PINANG, 26 April 2017 - Warga Universiti Sains Malaysia (USM) disarankan untuk mengelakkan pembaziran semasa bulan Ramadhan yang bakal menjelang tiba tidak lama lagi. Hal ini ditegaskan oleh Timbalan Naib Canselor Hal Ehwal Pembangunan Pelajar dan Alumni (HEPA), Profesor Dato’ Dr. Adnan Hussein, mewakili Naib Canselor USM semasa perasmian Majlis Sambutan Hilal Ramadhan dan Pelancaran Aktiviti Ramadhan 1438H Peringkat USM.