USM RANGKUL TIGA ANUGERAH MAPIM-KPT 2016 - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
KUALA TERENGGANU, 29 April 2017 - Universiti Sains Malaysia (USM) terus cemerlang memartabatkan penerbitan karya ilmiah apabila berjaya merangkul tiga anugerah di Majlis Anugerah Penerbitan Ilmiah Malaysia (MAPIM-KPT) 2016 yang berlangsung di Duyong Convention Centre, Duyong Marina & Resort, di sini, malam ini.