USAHA MENTERJEMAH DAN MENJAYAKAN VISI DAN MISI USM APEX - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
BELUM, PERAK, 27 April 2017 - Pengarah Bahagian Sumber Manusia, Dr. Musa Hj. Ali meminta agar semua pentadbir memahami dan melaksanakan Pelan Strategik USM APEX. "Pastikan apa yang dirancang sebagai visi dan misi kita dapat benar-benar dilaksanakan kerana perancangan strategik perlu tindakan susulan, bukannya “one-off planning”,” kata Musa.