PRODUK BRAINY MOO CHOCO DRINKS TERUS MENGORAK LANGKAH MENEMBUSI PASARAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
USM, PENANG, 22 April 2017 – Majlis Pelancaran Moo Choco Drink baru-baru ini telah disempurnakan oleh Timbalan Naib Canselor (Hal Ehwal Pembangunan Pelajar dan Alumni) USM, Prof. Dato’ Dr. Adnan Hussein.