PELAJAR PUSAT PENGAJIAN SENI HASILKAN MURAL CANTIKKAN BANDAR WARISAN TAIPING - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
USM, PULAU PINANG, 25 April 2017 – Bandar Warisan Taiping, Perak kini berubah wajah apabila sekumpulan pelajar jurusan Seni Halus, Pusat Pengajian Seni (PPS), Universiti Sains Malaysia (USM) menyumbang kepakaran dalam menghasilkan visual sekitar Bandar Taiping di beberapa lokasi terpilih.