ELAKKAN DARI DIMASUKKAN DI BAWAH DASAR PEMISAH - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
KUBANG KERIAN, 26 April 2017 - Semua kakitangan Universiti Sains Malaysia (USM) dinasihatkan untuk mengelakkan diri daripada dimasukkan di bawah Dasar Pemisah.