USM UNSIL KEMBANGKAN PEMBANGUNAN BAHASA INGGERIS BERSAMA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
USM, PULAU PINANG, 20 APRIL 2017 – Universiti Sains Malaysia (USM) melalui Pusat Pengajian Ilmu Pendidikan terus melebarkan rangkaian antarabangsa dengan berkolaborasi dengan Universitas Siliwangi (UNSIL) Tasikmalaya, Indonesia.