USM RAIH ANUGERAH APUCEN KATEGORI BELIA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
PULAU PINANG, 20 April 2017 – Universiti Sains Malaysia (USM) meraih Anugerah APUCEN International Youth Volunteer 2017 bagi kategori Youth melalui projek RLE J-Force Mobile Carwash. Sebanyak 14 buah institusi mengambil bahagian dalam kategori ini dan USM menjadi antara enam finalis termasuk dari Universiti Malaya, Universiti Putra Malaysia (UPM) dan The University of Nottingham Malaysia Campus dari Malaysia dan Universitas Negeri Malang, Indonesia sebelum dinobatkan sebagai pemenang.