USM ANJUR BENGKEL PENGURUSAN DAN PROFESIONALISME UNIT INTEGRITI UNIVERSITI AWAM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
USM, PULAU PINANG, 22 April 2017 – Universiti Sains Malaysia (USM) melalui Unit Integriti, Pejabat Perundangan, telah menganjurkan Bengkel Pengurusan dan Profesionalisme Unit Integriti Universiti Awam (UA) baru-baru ini di sebuah hotel di Pulau Pinang.