PENTINGNYA PELIHARA ALAM SEKITAR UNTUK KELESTARIAN DAN KELANGSUNGAN AKAN DATANG - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
USM, PULAU PINANG, 22 April 2017 – Memberi kesedaran dan pendedahan tentang kepentingan memelihara dan memulihara alam sekitar kepada pelajar dan warga Universiti Sains Malaysia (USM) melalui program-program yang diadakan adalah inisiatif yang dijalankan sempena program 'Biology Exhibition Day' anjuran Persatuan Sains Kajihayat dengan kerjasama Pusat Pengajian Sains Kajihayat, USM baru-baru ini.