PATUH RAWATAN DAN PENCEGAHAN TIBI – DR. IRFHAN ALI - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
USM, PULAU PINANG, 13 April 2017 – Menyedari pentingnya untuk merawat dan mencegah daripada dijangkiti penyakit tibi, Pusat Sejahtera Universiti Sains Malaysia (USM) telah mengadakan ceramah bertajuk Bersama Tamatkan Tibi 'Leave No One Behind' oleh Ketua Jabatan Pakar Perubatan Respiratori, Hospital Pulau Pinang, Dr. Irfhan Ali Hyder Ali di Bilik Ibn Sina, Pusat Sejahtera USM barubaru ini sempena Minggu Kesihatan USM.