NAZARYAMAT CORPORATION BUKTI KEJAYAAN SEORANG USAHAWAN MUDA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
USM, PULAU PINANG, 16 April 2017 – Tahun 2014 merupakan tahun bersejarah bagi usahawan muda Universiti Sains Malaysia (USM), Nazar Yamat dengan kejayaan pembukaan rasmi kedai Fotografi di Uptown Mall, USM.