TEROKA PENDEKATAN PENGAJARAN DAN POTENSI STAF - NC SERU PPBLT - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
USM, PULAU PINANG, 13 April 2017 - Naib Canselor Universiti Sains Malaysia (USM), Profesor Datuk Dr. Asma Ismail baru-baru ini telah mengadakan lawatan ke Pusat Pengajian Bahasa, Literasi dan Terjemahan (PPBLT).