RCE USM JADI PENGANJUR BERSAMA PERTANDINGAN MIYIO EMPAT TAHUN BERTURUT-TURUT - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
USM, PULAU PINANG, 18 APRIL 2017 – Pusat Kepakaran Serantau (RCE), Universiti Sains Malaysia (USM) telah dilantik oleh Bahagian Pengurusan Sekolah Berasrama Penuh/Kluster, Kementerian Pendidikan Malaysia (KPM) untuk menjadi penganjur bersama pertandingan Malaysian International Young Inventors Olympiad (MIYIO) untuk kali keempat pada tahun ini.