KETUA PUSTAKAWAN PERTAMA USM IMBAU KENANGAN LAWAT PERPUSTAKAAN HAMZAH SENDUT - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
USM, PULAU PINANG, 15 April 2017 – Ketua Pustakawan pertama Universiti Sains Malaysia (USM), Edward Lim Huck Tee hadir bersama isteri melawat Perpustakaan Hamzah Sendut dalam mengimbau kenangan selama beliau bekerja di USM.