JADI BAKAT YANG DIINGINKAN INDUSTRI - DATIN SRI BADRUNNISA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
USM, PULAU PINANG, 13 April 2017 - Menyedari pentingnya untuk menimba pengalaman dan kepakaran mengenai industri, Pusat Pengajian Pengurusan Universiti Sains Malaysia (USM) telah menganjurkan program 'Axiata Challenges Regarding Talent in Today's Globalisation - What We Yearn From You And How Can You Contribute To Assist Us?' di bawah CEO Faculty Programme 2017 dengan menampilkan Ketua Pegawai Bakat, Axiata Group Berhad, Datin Sri Badrunnisa Mohd. Yasin Khan di Dewan Budaya, USM kelmarin.