HADAPI CABARAN DENGAN BERANI - NAZRU ISMAIL - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
USM, PULAU PINANG, 14 April 2017 – Di sepanjang 32 tahun berkhidmat dengan Universiti Sains Malaysia (USM), Timbalan Pendaftar Kanan merangkap Pengarah Pejabat Pengurusan Aset dan Operasi USM, Nazru Ismail, 56, sangat berpegang kepada moto hidupnya iaitu ‘tiada yang mustahil’, hadapi sebarang cabaran dengan berani dan laksanakan tugasan yang diberikan hingga berjaya.